Historie, visie en besef
Vanuit een heldere visie en met verbeeldingskracht werkt ons team toe naar een nieuw verhaal en een nieuwe toekomst voor historische gebouwen. Het doel is nieuw leven geven aan historische gebouwen/monumenten. Daarbij is een optimale samenhang tussen gebouwen, mensen en programmering leidend. Wij restaureren, herontwikkelen en voegen waar nodig nieuwe elementen toe. Verduurzaming in alle mogelijke opzichten is de kern van elke transformatie.

Multidisciplinair team,
integrale oplossingen
Ons kleine team bestaat uit experts op het gebied van advies en ontwerp, concept, programmering en ontwikkeling. De jarenlange ervaring die binnen de UVU is opgebouwd, is de gedegen basis van waaruit onze bevlogen professionals werken. Altijd op zoek naar inventieve oplossingen, met durf en een frisse blik.

Vernieuwende concepten, duurzame programmering
Onze conceptontwikkelaars en programmeurs zorgen ervoor dat de historische plekken een nieuwe betekenis krijgen en weer gaan leven voor gebruikers en bezoekers. Er wordt toegewerkt naar een gezonde financiële propositie met lokaal gewortelde partners voor een duurzame exploitatie.